Ben jij op zoek naar iemand die jou kan gaan ondersteunen als jij last hebt van PMS Leiden? Of wil je meer over PMS te weten komen? Dat kan! In dit artikel over PMS wordt verteld hoe je op zoek kan gaan naar hulp, wat het precies is en wat je eraan kan gaan doen. PMS betekent: premenstrueel syndroom. Vrouwen die met dit syndroom te maken hebben krijgen vaak last hiervan in de tweede fase van de menstruatie. De symptomen die je hiervan krijgt zijn ook niet om naar huis van te schrijven, het gaat hier om lage rugpijn, veel buik en hoofdpijn, slapeloosheid en enorm veel stemmingswisselingen. Dit zijn slechts een paar van de honderdvijftig klachten die je eventueel zou kunnen krijgen tijdens de periode dat de klachten aanwezig zijn. Dit syndroom is eigenlijk snel te behandelen, alleen moet je het met de juiste mensen en de juiste methodes doen zodat je de hoogste effectiviteit hebt. Dus ben jij geïnteresseerd in hulp bij het PMS? Bekijk dan even de website!  

PMS-Consult     

Heb jij last van PMS en heb je werkelijk geen enkel idee hoe je dit aan moet gaan pakken? Bekijk dan even een consult zodat die jouw kan gaan helpen in dit proces. Hij gaat jou helpen met het zoeken van de oorzaak van de klachten en hoe je deze aan moet pakken. Wanneer de klachten echt heel erg worden moet je gaan zoeken naar oplossingen en hoe je dit zo snel mogelijk gaat doen. 

Menopauze

De laatste menstruatie, als een vrouw deze krijgt betekent het dat de overgang plaats heeft gevonden. Dit is een proces waarbij de de eierstokken geleidelijk stoppen met het produceren van oestrogeen. De klachten die je hiervan krijgt is per persoon anders en hoe lang de overgang duurt kan ook erg verschillen per persoon. Bij Care For Women is er een ‘menopauze traject’ die bestaat uit drie gesprekken waarbij je het gaat hebben over de klachten en hoelang het al bezig is en hieruit ga je denken naar oplossingen. Hier wordt ook duidelijk verteld wat je aan je klachten kan gaan doen. Ook hoe de pijn snel verminderd en hoe je gezond oud kan gaan worden. 

Specialist

Bij Care For Women zit een echte specialist achter de behandelingen en die kan jou precies helpen met elke klacht dan ook. Ze kan jou helpen met haar grote kennis en vele ervaring.